Lundaspelen ställer in

LUGI Handbolls styrelse har beslutat att ej genomföra årets upplaga av Lundaspelen utifrån den senaste tidens utveckling kring smittspridningen av COVID-19.
Region Skåne har i veckan gått ut med skärpta restriktioner för att minska smittspridningen i Skåne, varav ett av råden är;
”Alla avråds från att arrangera eller delta i idrottstävlingar och cuper där många möts och där resor är nödvändiga”. Vilket ligger till stor grund för beslutet.
Vi har in i det sista hoppats på och planerat för att kunna genomföra ett säkert evenemang utifrån myndigheternas restriktioner då vi känner en förpliktelse gentemot våra deltagande lag att genomföra turneringen. Vi har en skyldighet att verka för ungdomars hälsa och välmående och det tar emot att behöva ställa in men vi behöver ta vårt ansvar för att minska smittspridningen. Människors hälsa kommer alltid i första hand.
För er som har betalt in anmälningsavgifter samt avgift för logi och gästkort ber vi maila in följande uppgifter för återbetalning;
• Kontonummer
• Namn på kontoägare
• Anmälnings ID-nummer
• Förening och lag
Ovan information mailas till irene@lugihandboll.se och vi räknar med att återbetala under november månad.
Sedan 1978 har vi årligen anordnat Lundaspelen och tillsammans med våra deltagare skapat minnen för livet. Vi är ledsna över att inte kunna göra detta i år. Vi håller tummarna för att samhället snart återgår till en någorlunda normal vardag så att vi kan få hälsa er alla välkomna till Lundaspelen 2021 för att återigen tillsammans skapa nya minnen.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta Arne Börjesson på info@lundaspelen.com.