DOMARE

Du som har gått domarutbildning lägst steg 3 är välkommen att anmäla dig för uppdrag i årets Lundaspelen 2023 som pågår mellan 27-30 december.

Mer information för alla domarkandidater kommer under hösten/vintern i samband med att du gör din anmälan. Har du frågor innan dess kan du maila till info@lundaspelen.com.

Svenska nationella regler gäller för in- och utresa. Vänligen observera att läget ständigt kan förändras. Ansvaret ligger på varje enskild internationell domare att hålla sig uppdaterad om vilka regler som gäller.

Hur anmäler jag mig? Klicka här så kommer du till domaranmälan i vårt anmälningssystem.

När får man reda på att man är antagen som domare i Lundaspelen? Vi har kontinuerlig antagning och publicerar antagna domare på hemsidan. Alla domare som anmält sig får också besked via mail senast 20 november.

Kan jag påverka mina chanser att bli antagen? Ja, visst kan du det! Om du vill döma i alla ålderskategorier och kan döma hela dagar under turneringens samtliga dagar så ökar dina möjligheter att bli antagen.
Ange även vilken domarpartner eller vilka partners som du vill döma med och har erfarenhet att döma med! Har du ingen partner att döma med kommer Lundaspelens domarteam att para ihop dig med annan domare.

Domarcoaching? Lundaspelen erbjuder domarcoachning av instruktörer som normalt dömer på region- och nationell nivå till ett begränsat antal domare. Handbollsförbundet Syd kommer också genomföra ett domarprojekt som innebär särskild coachning av unga, lovande domare under Lundaspelen. Ange vid anmälan att du är intresserad av domarcoachning så återkommer vi med närmare detaljer!

Vilka boendealternativ finns det? Vi förväntar oss att om man begär hotellboende i dubbelrum tillsammans med annan domare dömer man minst 10 matcher/dag under !–>