HOTELL

Deltagande lag bokar sin hotellogi i vårt anmälningssystem, men anhöriga och medresenärer får själv boka sin logi direkt via hotellet.

Hotell för medresenärer

Motel L Lund

2021 öppnade vi Motel L i Lunds nya stadsdel Brunnshög, vilket blir vårt tredje Motel L. Med 12 våningar, 252 rum och en skybar med utsikt över det skånska landskapet sätter vi ett nytt landmärke i Lund.

Hjärtat i Motel L Lund är vår väl tilltagna lobby, ett signum för alla våra Motel L – här kan du mingla, jobba eller ta ett glas i baren samt blicka ut över omgivningen. När hungern sätter in så kan du enkelt inhandla enklare förtäring i vår lobbybar eller på vår trevliga uteservering eller besöka vår Skybar på 12:e våningen med en härlig utsikt.

Elite Hotel Ideon

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, två restauranger och lobbybar.
Hotellet har ett välutrustat gym med bastu och relax. Via receptionen finns möjlighet att låna en cykel och ta en tur ner till centrum.
Avfarten från E22 ligger nära hotellet och bussar till centrum går var tionde minut från hållplatsen (Ideon Gateway) utanför hotellet.

Scandic Star Lund

I hjärtat av Skåne ligger Scandic Star Lund. På vårt hotell har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. I en ombonad och varm miljö tar vi hand om allt från stora till små sällskap. Hotellet har en av Skånes största mötesavdelning.

Hotellet erbjuder 203 bekväma och modernt inredda hotellrum och merparten av våra rum har 2 rum dvs du har ett sovrum & ett vardagsrum. Våra familjerum är utrustade med bunkbädds eller bäddsoffa.

Som gäst har du fri tillgång till WiFi samt vår relaxavdelning där du kan koppla av i vår pool eller värma dig i bastun. Vi har även ett gym som är beläget bredvid vår relaxavdelning.

I vår restaurang kan du njuta av spännande smakkombinationer med en touch av den Skånska myllan. I vår lobby hittar du vår shop som är öppen dygnet runt. Här erbjuder vi goda sallader, mackor, kaffe och andra godsak

Varmt Välkomna!