HOTELL

Deltagande lag bokar sin hotellogi i vårt anmälningssystem, men anhöriga och medresenärer får själv boka sin logi direkt via hotellet.

Hotell för medresenärer

Hotel Concordia

Det familjeägda Hotel Concordia invigdes 1982 och vi erbjuder en hög hotellkomfort på bästa läge mitt i centrala Lund!

Endast ca 500 meter från Lunds Stadspark.

Vi erbjuder 60 personligt inredda gästrum med en hög hotellkomfort och 2 toppmoderna konferensrum.

På hotellet finns bl a vår omtyckta frukostbuffé, snabbt samt fritt och snabbt Wi-Fi, gym, relax med bastu, takterrass i söderläge.

Varmt välkommen till oss!

Elite Hotel Ideon

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, två restauranger och lobbybar.
Hotellet har ett välutrustat gym med bastu och relax. Via receptionen finns möjlighet att låna en cykel och ta en tur ner till centrum.
Avfarten från E22 ligger nära hotellet och bussar till centrum går var tionde minut från hållplatsen (Ideon Gateway) utanför hotellet.

Scandic Star Lund

I hjärtat av Skåne ligger Scandic Star Lund. På vårt hotell har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. I en ombonad och varm miljö tar vi hand om allt från stora till små sällskap. Hotellet har en av Skånes största mötesavdelning.

Hotellet erbjuder 203 bekväma och modernt inredda hotellrum och merparten av våra rum har 2 rum dvs du har ett sovrum & ett vardagsrum. Våra familjerum är utrustade med bunkbädds eller bäddsoffa.

Som gäst har du fri tillgång till WiFi samt vår relaxavdelning där du kan koppla av i vår pool eller värma dig i bastun. Vi har även ett gym som är beläget bredvid vår relaxavdelning.

I vår restaurang kan du njuta av spännande smakkombinationer med en touch av den Skånska myllan. I vår lobby hittar du vår shop som är öppen dygnet runt. Här erbjuder vi goda sallader, mackor, kaffe och andra godsak

Varmt Välkomna!