Välkommen!

Anmälan för Lundaspelen 2024 är öppen!
Lundaspelen är så mycket mer än bara en vanlig handbollsturnering. Det är den största inomhusturneringen i världen! Med målet att ge dig minnen för livet och upplevelser du aldrig glömmer. Ett tillfälle att träffa nya vänner, spela mot några av de bästa lagen och talangerna i världen med fantastiska internationella domare, och alla är där för kärleken till sport och handboll. Och allt detta i en unik miljö i den medeltida universitetsstaden Lund, Sverige.

Varje år mellan jul och nyår har vi sedan 1978 skrattat, hejat, gråtit och sett unga människor från hela världen mötas och skapa nya minnen tillsammans i Lund. Memories for Life, det är vad Lundaspelen handlar om.

Lundaspelen är nu den största handbollsturneringen inomhus – 2023 hade vi över 778 deltagande lag, 10 000+ spelare, minihandbollslag för de yngsta, parahandboll, elitmatcher och helt fantastisk stämning. Lag deltog från Skandinavien, Tyskland, Frankrike,  Italien, Nederländerna, Belgien, Tjeckien och Spanien och domare från ännu fler länder. Är du vårt nästa lag att komma med och skapa minnen för livet?

Anmälan till årets turnering är nu öppen på

https://www.lundaspelen.com

Anmälan stänger: 1 oktober 2024

Vi hoppas att du och ditt lag är bland de som vill delta i vinterns handbollshöjdpunkt.

Om du har några frågor eller funderingar inför årets turnering, tveka inte att kontakta oss.

Vi är här för att svara på alla dina frågor. Ställ dina frågor genom att kontakta oss på info@lundaspelen.com.

Hjärtligt välkomna!

Lundaspelen