MAT OCH BOENDE

HÅRDFÖRLÄGGNING – BOENDE PÅ SKOLA

På Lunds kommuns skolor finns bra övernattningsmöjligheter på hårdförläggning. Skolorna håller hög standard med bra ventilation, värme och brandsäkerhet. Varje skola är bemannad med personal från Lundaspelen som finns där för att hjälpa er. Vi samarbetar även med flera hotell runt om i Lund och kan därigenom erbjuda bekväm övernattning till bra priser

Det traditionella turneringsboendet erbjuds på Lunds kommuns moderna skolor som håller hög standard med bra ventilation, värme och brandsäkerhet. Skolorna ligger runt om i Lund och samtliga har nära tillgång till transport antingen med Lundaspelens egna bussar eller med lokalbussarna som ni åker gratis med under turneringen. Våra skolvärdar finns tillgängliga dygnet runt på skolan och hjälper er med vad ni kan tänkas behöva under Lundaspelen.

När du bor på hårdförläggning äter du frukost, lunch och middag i våra skolmatsalar

Boendet på hårdförläggning kräver att ni tar med er egen sovutrustning såsom luftmadrass, sovsäck och kudde. Skolorna har inte alltid duschar men det finns i varje spelhall. Vi försöker tillgodose önskemål om skola så långt det går men kan inte garantera något. Ni får besked om vilken skola ni har blivit placerad på mellan 1:a och 15:e december.

 

Priser

Hårdförläggning i skola: 1350 SEK per person
Boende på hårdförläggning bokar du i vårt anmälningssystem.
Max kapacitet: 4500-5000 deltagare.

 

* Klubbar som köper boende på hårdförläggning för fler än 100 personer får 150 SEK rabatt per person.

HOTELL – ETT LITE BEKVÄMARE BOENDE

I samarbete med Lunds bästa hotell kan vi erbjuda förmånliga priser på ett bekvämare boende. I samtliga hotellalternativ ingår frukost på hotellet och övriga måltider i våra matsalar. Läs mer om respektive hotell i menyn till höger.

 

Pris: fr. 2350 SEK för 4 nätter / person (se pris för respektive hotell i menyn till höger)

Max: 1000 deltagare.

 

HOTELL FÖR MEDRESENÄRER

För medföljande föräldrar och supportrar kan vi erbjuda förmånliga priser på Elite Hotell / Bishops Arms och Scandic Hotel. I detta erbjudande ingår ej Lundaspelskort utan endast frukost på hotellet.

Vi kan även rekommendera många andra hotell i Lund.