Internationella lag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Långväga gäster som behöver hjälp med att planera och genomföra sin resa till Lund är välkomna att kontakta vår internationella grupp via mail till int@lundaspelen.com.
Söka visum gör man via svenska ambassaden i det landet där du bor. Det finns en hemsida där du kan få mer information om vad som gäller för ditt land: www.swedenabroad.se
1. Besök ambassaden och beställ tid långt i förväg.
2. När ni fått tid hos ambassaden behöver ni en inbjudan från oss med namn och födelsedata och passnummer för samtliga deltagare i din klubb. Skicka listan (gärna wordfil) med namn, födelsedatan och ange om det är tränare,

spelare osv. Ange gärna namnet på tjänstemannen på ambassaden som har hand om era ansökningar till lsp-adress.
3. Vi kommer sedan att utfärda en inbjudan och skicka ett brev med den informationen till ambassaden och en kopia till er.
För att vi ska kunna ta med ert lag i lottningen behöver ni meddela oss före den 1 december om att ni fått visum. Annars kan vi inte garantera att ni kan delta i turneringen.
Tänk på att vi i Sverige firar jul mellan den 24 0ch 26 december vilket innebär att många ambassader har stängt eller decimerad personalstyrka under december.